Champion szabályok

Speciális champion szabályok a Champion of Champions kiállításon:

A Championok Championja kiállításon külföldi tulajdonban lévő, külföldi regisztrációs számmal rendelkező kutyák számára, lehetőség lesz a Hungária Champion cím elnyerésére!
Az a kutya aki külföldi tulajdonban van, külföldi regisztrációs számmal rendelkezik, betöltötte a 15 hónapos kort és a Champion of Champions kiállításon eléri a fajtagyőztes (BOB) vagy best of opposite sex (BOS) címet az megkaphatja a Hungária Champion címet. A kutya 15 hónapos kora alatt, azonos feltételekkel, a Hungária Junior Champion cím kiváltására, a veterán korú kutya pedig azonos feltételekkel Hungária Veterán Champion cím kiváltására jogosult.

FIGYELEM!
A Hungária Champion esetében, munkavizsgára kötelezett kutyáknak elengedhetetlen feltétel, hogy a kutya rendelkezzen az FCI 5 nyelvű munkavizsgabizonyítványával, melyet a helyszínre magukkal kell hozniuk fénymásolt formában.
Amennyiben a munkavizsgára kötelezett kutya nem rendelkezik munkavizsgával, lehetősége van kiváltania a Hungária Show Champion bizonyítványt.

A Championok Championja kiállításon lehetőség lesz a Hungária Grand Champion cím elnyerésére is!
Az a kutya, aki külföldi tulajdonban van, külföldi regisztrációs számmal rendelkezik, betöltötte a 15 hónapos kort, rendelkezik Hungária Champion bizonyítvánnyal, és a Champion of Champios kiállításon eléri a fajtagyőztes (BOB) címet, megkaphatja a Hungária Grand Champion címet is.

A champion címet a kiállításon személyesen, vagy később postán lehet megigényelni, a díja 12 000 Ft, vagy 40 Euro.

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 457 2763, +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

Champion of Champions Show, Hungarian National Breed Speciality, President Cup CACIB Show

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.